Køb nu - betal, når du vil
 

Artikler


Reklame - det bruger vi ikke så meget tid på - men relevant indhold til vores mange brugere og kunder - det er noget helt andet.

Derfor vil du her kunne finde artikler om alt dét, som vores produkter kan hjælpe kunderne med. 

  • Hvordan får man bedre lyd på videoer optaget med iPad eller iPhone?
  • Hvordan kan lærerne hjælpe børn i gang med at programmere?
  • Er det umuligt at inkludere børn med autisme i folkeskolen?
  • Kan man få en dørtelefon til at ringe op til mobiltelefonen?
  • Hvordan optager man telefon- og Skypesamtaler på iPhone?
  • Kan børn bedre koncentrere sig ved at "dimse"?

Hvis du kun vil se artikler inden for en bestemt kategori Inklusion Online, PodConsult, It og Leg, RaspberryPod osv. så klik på menuen til venstre.

Med Podcastskolen for Undervisere finder du al den hjælp og inspiration du har brug for til gratis at kunne podcaste med dine elever - forløbet koster 399 kr. eks. moms. 

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Man siger, at ikke mange er gode til at regne med procenter, men det passer ikke. Når det gælder rabatkoder, så har kunderne i Podconsults Butik ingen problemer. Hvis du vil have rabat her i butikken, så tilmeld dig nyhedsbrevene - vi har flere.

Læs mere..
Posted in PodConsults butik - generelt af Karin Høgh

Vi var i stand nummer 132 på Danmarks Læringsfestival 2019 - igen i Bella Center, med fuldt fokus på micro:bit.

Vi har det største udvalg af micro:bit og tilbehør til micro:bit eller Ultra:Bit.

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

Guldastronaut er et innovativt kollektiv af mennesker, som kan jonglere den vidunderlige kombination af kreativitet og nørderi. Dét er der brug for i skolerne, hvor programmering og teknologiforståelse ikke kun hører hjemme i matematik og naturfag. It og leg har et tæt samarbejde om at tilbyde materialer og undervisning til både elever og lærere.

Læs mere..

Vi passer på dine personlige data, når du handler i PodConsults Butik. Vi beder ikke om flere oplysninger om dig, end dem vi behøver  for at kunne  sende dig de varer, du har bestilt og/eller de nyhedsbreve, du har valgt at modtage.

Læs mere..

PodConsult har nu et onlinekursus i podcasting. Ja, der er hele tre spor - et for virksomheder, et for selvstændige og et  for freelancere, der vil producere for andre.

Men der er også mulighed for at få personlig hjælp af Karin Høgh til podcasting.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Ebog på dansk om micro:bit

08/11/2016 18.33

Lær at kode med micro:bit. Hent en gratis ebog på dansk med 32 sider lige til at printe ud.  Sæt dig ved computeren, og så er du i gang med at lære din micro:bit godt at kende.

Også selv om du ikke har programmeret før.

Læs mere..
Posted in Fablab It og Leg af Karin Høgh

coSounds - som er PodConsults lydstudie på Vesterbrogade 95H i København - har  et bookingsystem, så du kan se, booke og aflyse tider. Studiet kan bookes fra 350 kroner i timen eks. moms, og du kan desuden få hjælp til redigering af dine lydfiler.

Studiet bruges til podcasts, lydbøger, voiceover til videoer, indtaling af meditationer og online kurser.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Micro:bit, den lille microcontroller, har accellerometer, den har kompas, termometer, bluetooth m.m. og det kan sammen med kodning bruges til mange ting som skridttællere, højdemålere, spil og meget mere. I skolen og derhjemme. 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod It og Leg af Karin Høgh

Du kan selv købe remedierne og gå i gang, men hvorfor ikke booke en workshop og lære nogle af teknikkerne sammen med andre. Sophie Hovdekorp og It og Leg har flere gange været ude og præsentere, hvad vi kan og vil med e-tekstil og wearables, microcontrollere og ledende materialer. Sophie er den absolut mest kreative, og du kan være med og lade dig inspirere. 

Læs mere..
Posted in Fablab It og Leg af Karin Høgh

 Ligeså snart et barn selv kan gribe om de fire farverige figurer, kan de gå i gang med at udtrykke sig og fortælle historier. Det passer som regel med at barnet er mellem 1,5 og 4 år. App’en findes endnu ikke på dansk, men det gør ikke så meget, for fokus er på former, farver og de historier, I sammen opdigter.

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

Microcontrollers og wearables - computere bliver mindre og mindre, for de skal kunne bæres på kroppen, sys ind i vores tøj,  og så skal de også være nemme at programmere. Store krav til små dimser, men ikke desto mindre er de her i mange afskygninger. Læs her, hvilke vi har valgt at sælge - og hvorfor.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod Fablab It og Leg af Karin Høgh

Hvis du ikke har svært ved det tekniske, så kan du her i marts 2016 få alle mine værktøjer og fif, så du hurtigt kan komme i gang med at podcaste.

Til hele halv pris!

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Nu kan du købe på klods

19/02/2016 20.54

Og har du penge, så kan du få. Men har du ingen.... Sådan er det  bare. Men PodConsults Butik har nu fået en aftale med Viabill, så private kunder kan fordele betalingerne over mange måneder. Læs her, hvordan vi anbefaler, at du udnytter ordningen. Og hvordan du undgår overraskelser.

Læs mere..
Posted in PodConsults butik - generelt af Karin Høgh

Hvad er hurtigst og nemmest? At finde mobilen frem og åbne en app eller at fiske et betalingskort op af tasken? 

Stadig flere af de private kunder her i butikken vælger MobilePay - overraskende mange. 

Læs mere..
Posted in PodConsults butik - generelt af Karin Høgh

Der er desværre alt for mange podcasts, der dør ud, allerede inden de er kommet i gang. En podcast er en serie af lydfiler, som andre kan abonnere på. Derfor er det synd, hvis du giver den fuld gas i de første tre episoder og derefter fader ud - podfader hedder det - simpelthen fordi du ikke havde en plan.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Københavns Kommune har samlet nogle af de mest anvendelige teknologier i en testlejlighed for ældre på Strandvejen, og det Talende Fotoalbum, som PodConsult importerer til Danmark, ligger fremme på mahognibordet. 

Læs mere..

Sådan holder vi sommerferie

29/07/2015 15.40

Hvordan holder vi sommerferie i PodConsults Butik?

Jo, vi tager så langt vestpå, som man kan  i Danmark - sammen med 16 voksne og otte børn og så legede, eksperimenterede og hyggede vi os i tre dage på Bork Havn Efterskole.

Læs mere..

Fremtiden i et stykke pap

28/05/2015 21.21

Virtual Reality VR vil blive en vigtig del af undervisningen. Sådan lød det - igen - da Google holdt sin årlige udviklerkonfence for  2015  og omtalte nye tendenser og nye produkter.  Men Ocilus Rift og andre VR headset er endnu for dyre. Indtil da - har vi heldigvis Google Cardboard - det har alle råd til. 

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

RaspberryPod - the first and o far only complete Raspberry Pi kit. For a teacher in a public school it is too cumbersome to find the right screens, cables, keyboards, mouses and download software and necessary codes to the SD-cards. RaspberryPod helps.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

En stor sanseoplevelse

24/04/2015 23.44

Der var én stor sanseoplevelse på Skolemessen i Århus, hvor Inklusion Online præsenterede det nye mobile sanserum og sammen med sansemotorikere gav råd om og hjælp til træning af sanserne.

Læs mere..
Posted in Inklusion Online af Karin Høgh

Allerede et år efter, at det danske komplette kodekit RaspberryPod blev lanceret i Danmark, bliver det nu solgt til de svenske skoler. Hands On Science, som har specialiseret sig i materialer til biologi, natur, fysik og it, har taget RaspberryPod med i sit nye katalog, som er trykt i 25.000 eksemplarer. 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

RaspberryPod og It og Leg var med på Makers Day på Københavns Kommunes Hovedbibliotek fredag eftermiddag. 

2500 besøgende defilerede forbi de mange stande og workshops, og rigtig mange fik fingrene i de mange makerprojekter. 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod It og Leg af Karin Høgh

Hvis man går ned i børnehøjde, altså ned på knæ eller alle fire, så kan man godt få børn til at forstå, hvad algoritme er.

It og Leg var med i 0A på Langelinieskolen, i radioen på 24/7 og Sophie Hovdekort fra Klub Kodesmart er klar til at rykke ud med Bee-Bot, Primo, Dash og Dot og Sphero. 

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

På stand 84 på Læringsfestival var spørgsmålet ikke kun OM børn skal lære at kode, spørgsmålene er kun:

Hvor tidligt kan/skal de begynde?

Med HVAD skal de lære det?

Hvilket sprog vil de lære at kode i?

Og så blev der ellers prøvet robotter og kodeapps af "live". 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod Fablab af Karin Høgh

Her er det nyeste

09/02/2015 20.33

Der kommer hele tiden nye produkter i PodConsults butik. Både inden for inklusion, fablab, it i daginstitutioner og medieproduktion med smartphones og iPads. 

Klik på "Nyeste" i menuen ovenfor og følg med. 

Læs mere..
Posted in PodConsults butik - generelt af Karin Høgh

Der blev tændt lys i hele klasselokalet, da vi var til workshop med Raspberry Pi i London. Deltagerne på Bett.dk og eleverne i computerklassen på Cumberland School blev sat sammen i små hold. Alan O´Donohue underviser til daglig i Preston, som ligger tre timers kørsel nord for London, men PodConsult havde inviteret ham til London for at vise os, hvordan man underviser i Raspberry Pi - og dét var ikke kedeligt.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

BETT i London - so long

18/01/2015 22.40

I hele uge 4 vil der måske ikke være helt de samme hurtige svartider i PodConsults Butik.

Jeg er på BETT i London for at møde kunder og leverandører, netværke, finde nye produkter og helte inspiration.

Der er omkring 8000 danske uddannelsesfolk på messen, som er Europas største inden for teknologi og undervisning.

Der er også mange af de leverandører, som jeg handler med i løbet af året, så I kan købe det nyeste inden for teknologi, inklusion og medier her i butikken. Til gode priser og med en høj grad af vejledning om produkterne. 

Læs mere..
Posted in PodConsults butik - generelt af Karin Høgh

Mikroskoper er fantastiske.

Børn og voksne får øjnene op for en helt ny verden, når objekter forstørres 40 - 80 - 200 gange.

Børn i dagtilbud skal lære at udforske naturen og omgivelserne. Med indførelsen af computere, smartphones og tablets er det nu blevet endnu nemmere og sjovere at undersøge dyr og planter - og det kan ske ude i naturen.

It og Leg har fundet de bedste mikroskoper til hver målgruppe. Til gode priser.

Læs mere..
Posted in PodConsults butik - generelt af Karin Høgh

JD fra EZROBOT - Easy robot også kaldet - er ikke bare en legetøjsrobot.

Den er kommet helt fra Canada for at danske børn og voksne skal lære at styre robotter. Inden de styrer os. 

Nemmere og mere lærerigt bliver det ikke. JD kan allerede en hel masse, men med hjælp fra det geniale software, en masse instruktionsvideo og et meget aktivt community, er I hurtigt i gang med at bygge jeres egen robot. 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod Fablab af Karin Høgh

Jeg så og prøvede Cubelets og Moss fra ModularRobotics allerførste gang for snart et år siden på CES i Las Vegas. 

Har ventet på, at de skulle blive CE-mærket og blive forhandlet i Danmark. 

For ligesom littleBits er Cubelets og Moss en sjov og intuitiv måde at lære om elektronik og robotteknologi. 

Private og skoler behøver ikke vente længere. PodConsults Butik er blevet importør og har fået dem på lager. 

 

 

 

Læs mere..
Posted in Fablab af Karin Høgh

PodConsults er blevet forhandler af littleBits - også til private. littleBits er et system af elektroniske moduler, som kan sættes sammen ved hjælp af magneter.

Hver littleBit har en unik funktion (lys, lyd, sensor, knapper) og med forskellige kombinationer kan du lave forskellige kredsløb. littleBits giver dig mulighed for at skabe interaktive projekter på få sekunder

 

 

Læs mere..
Posted in Fablab af Karin Høgh

Det var en idérig lærer på BillundSkolen, der løb med de 15 RaspberryPod i Young Enterprises konkurrence under Danish Entrepeneurship Award den 20. november  i Fredericia.

Op mod 20 lærere skrev deres undervisningsideer ind på hjemmesiden, men kun en kunne vinde.

Dét blev Ole Stahlfest Jørgensen - og glad var han, da vi kunne ringe og overbringe den glade nyhed.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

Hvordan sikrer du dig, at børnene ikke lukker op for de forkerte, når de er alene hjemme? 

Med den intelligente dørklokke Smartbel kan DU bestemme, om de må lukke op for den, der ringer på. Du kan gøre det, selv om du ikke er hjemme. Via din mobiltelefon eller din telefon på jobbet.

Den samme funktion kan bruges hos ældre, som er usikre på at lukke døren op, når der ringes på døren. Eller som er i fare for at lukke op for tricktyve.

Læs mere..
Posted in Smartbel af Karin Høgh

Er I med til Entrepeneurship Award 2014 - det finder sted i Fredericia den 20. november.

RaspberryPod er i den grad med. 

Accenture har sponsoreret 15 Raspberry Pod sæt, og vi sætter dem alle på højkant til den lærer, som kan komme med den bedste ide til hvordan et Pod sæt kan bruges i undervisningen.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

3D print - lige ud af boksen

07/10/2014 15.06

Om nogle år vil der stå en 3D-printer i mange private hjem - ved siden af papir-printeren. 

Priserne er på vej ned, og brugervenligheden er ved at være dér, hvor almindelige mennesker kan være med. Skoler i Danmark er allerede kommet med på maker og fablab-bølgen, da der er utrolig meget læring i af producere sine egne ting, beregne, designe og markedsføre dem. 

Læs mere..
Posted in Fablab af Karin Høgh

Selv om du ikke selv er nørd eller programmør, så kan du  - tro mig - hurtigt komme i gang med at lave spændende og lærerige eksperimenter med Raspberry Pi. 

Du kan få alt det, du behøver til din RaspberryPod. 

Du kan hente øvelser til brug med dine børn, dine elever eller dine kolleger. 

Lav blinklys med eller uden knap. Tag fotos eller video med kamera. Få LEGO wedo til at bevæge sig. Få RAPIRO-robotten til at følge dine kommandoer. 

I en mappe kan du hente gratis materiale. 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

Vi skal have ryddet op på lageret en gang imellem.

Så her er din chance for at gøre en god handel til dig selv eller til din skole eller institution.

Det er efter først-til-mølle-princippet. Hvis varen viser sig alligevel at være udsolgt, så får du straks besked. 

Læs mere..

Tags:

Posted in PodConsults butik - generelt af Karin Høgh

Inklusion Online tilbyder et gratis ekursus til lærere og pædagoger, som arbejder med inklusion. Du kan selv tilmelde dig her.

Inklusion Online har et stærkt korps af videnspersoner, som deler deres ekspertise om emner som: ADHD, højt begavede børn, autisme, sansemotorik, Aspergers syndrom o.m.a., som lærere i dag har brug for at vide, hvis og når de møder børn, som skal inkluderes i skolen.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Hvis øjenmusklerne ikke er veltrænede og hvis øjenmusklerne i hvert øje ikke arbejder ens, giver det problemer. Dette kaldes manglende samsyn – altså at øjnene ikke fokuserer ens på f.eks. et ord på tavlen eller i en bog.

Det forklarer Tina Søndergård Rasmussen er uddannet pædagog og sansemotorisk konsulent.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Et barn der har en overreagerende følesans, føler smerte ved selv den mindste berøring. En overfladisk berøring får barnet til at trække sig væk, og de undgår ofte social kontakt.

Barnet kan også have en underreagerende følesans, der betyder at de har svært ved at mærke, når man henvender sig til dem fysisk. De kan slå sig uden at reagere, da de knap nok registrerer det, og derfor har disse børn ofte også en lidt voldsom adfærd overfor andre.

Tina Søndergård Rasmussen er uddannet pædagog og sansemotorisk konsulent.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Når et barn med ADHD bliver vred, kan det virke som om det slår klik.
Barnet kan blive meget voldsomt: slå, sparke, rive, bide, kaste med ting etc.

Det er ikke et personligt angreb på dig

Charlotte Andersen har skrevet bogen "Bevar roen" på forlaget Dafolo.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Børn med udfordringer i muskel-ledsansen er ofte børn med bløde/slappe led som har en lavere grundspænding/muskelspænding end normalt. Barnet vil ofte vælte ting, falde og støde ind i andre – med andre ord er de ”fumle-tumlere”.

Tina Søndergård Rasmussen er uddannet pædagog og sansemotorisk konsulent.

 

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Alt det, vi skal, kan kvæle enhver lyst. For børn med særlige behov er det ikke bare lysten, der forsvinder. De er selv ved at blive kvalt og kan reagere meget voldsomt i krav-situationer.

Karina Winther er AKT-lærer, forfatter og foredragsholder.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Mange bygninger lever slet ikke lever op til de krav, der stilles til moderne undervisning. 

"Børnene arbejder i grupper og taler derfor mere sammen i undervisningen. Det giver naturligvis mere støj", siger Dorthe Holm. 

Dorthe  Holm, indehaver af specialpædagogisk virksomhed hvasko.dk og forfatter af HVASKO pædagogik i hverdagen.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Der er mange måder at "sætte timer af til støtte" til et barn med ADHD.

Samtaletimer er en måde at støtte på.

Ja, erfaringerne viser, at et kvarter til en halv time hver uge eller hver fjortende dag er nok, siger Dorthe Holm,  indehaver af specialpædagogisk virksomhed hvasko.dk.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Ved at arbejde med Ugeskema, er det ikke farligt for Mathias at gå i gang med opgaverne. Det resulterer ikke i lektier, hvis han ikke er færdig, når timen er slut. Mængden af opgaver og sværhedsgraden er tilpasset præcist til ham og hans udfordringer, og han har hele ugen til dem. Karina Winther er sammen med Lene Theill forfatter til bogen "UgeskemaRevolutionen – Folkeskole med overskud til alle".

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh
De primære sanser som udgør barnets grundmotorik er
  • labyrintsansen
  • muskel-ledsansen
  • taktilsansen

Disse tre primære sanser har sammen med synssansen stor og afgørende betydning for vores motoriske udvikling.
 

Tina Søndergård Rasmussen er uddannet pædagog og sansemotorisk konsulent.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Lucas lærer siger, at han "karter" med fødderne. Det lyder lidt sjovt. Karte. Men det er ikke sjovt, for de andre børn og læreren beder mig om at holde op med det.  For det larmer.  

Charlotte Andersen har skrevet bogen "Bevar roen" på forlaget Dafolo.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Efter de første 10 lektioner i ekursusus i inklusion  vil vi gerne høre fra dig.

- Hvad har du fået ud af det?

- Hvad mangler du?

- Hvad foreslår du?


Skriv til os og fortæl, om du vil dele din feedback med andre eller blot dele den med os.      
          

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

En del højtbegavede børn i folkeskolen underyder i stedet for at bruge deres store faglige potentiale. Dette kan der være flere årsager til.

Mette og Rasmus Welling har sammen skrevet bogen ”Højtbegavede børn i skolen – udfordring og inklusion i praksis”, der som den første bog på dansk forener emnet i teori og praksis-metoder. 

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Når man har et barn med ADHD i skolealderen, så er det vigtigt, at samarbejdet med skolen er baseret på åbenhed.

Charlotte Andersen er uddannet lærer og har arbejdet som AKT- og SSP-lærer. Hun har skrevet bogen Bevar Roen. 


Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Sanseapperatet hos et barn med autisme er anderledes end hos et normalt barn.

Barnet bliver let overvældet af indtryk og kan have svært ved at sortere det væsentlige fra det uvæsentlige.

Kathrine Felland Gunnlögsson er mor til to børn, hvoraf den ældste er autist.

Hun  skriver på bloggen "Autismetanken".

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Ugeskemaet går kort fortalt ud på, at alle de opgaver eleverne skal lave i løbet af ugen, står i et afkrydsningsskema

Karina Winther er AKT-lærer, forfatter og foredragsholder.
 

Karina Winther er sammen med Lene Theill forfatter til bogen "UgeskemaRevolutionen – Folkeskole med overskud til alle"
Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Børn med ADHD bliver hele tiden afledt af omgivelserne

I pauserne er det ekstra vigtigt, at et barn med opmærksomhedsforstyrrelser som ADHD ved, hvad det skal lave.

Charlotte Andersen har skrevet bogen "Bevar roen" på forlaget Dafolo. Hun er  ressourcekoordinator på Maglegårdsskolen, Gentofte Kommune.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Sanseintegrationen  er ofte på overarbejde hos børn indenfor diagnoseområdet. 

Tina Søndergård Rasmussen er uddannet pædagog og sansemotorisk konsulent.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Man siger, at hvis du har mødt en person med autisme, så har du mødt én person med autisme.

Kathrine Felland Gunnlögsson er mor til to børn, hvoraf den ældste er autist.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Du skal lave en tjeklliste sammen med barnets forældre. De kender barnet allerbedst og ved, hvad barnet kan og ikke kan.

Charlotte Andersen har skrevet bogen "Bevar roen" på forlaget Dafolo. Hun er  ressourcekoordinator på Maglegårdsskolen, Gentofte Kommune.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Nogle bliver skøre, hvis de ikke kan dimse. De producerer simpelthen ikke nok dopamin for at kunne koncentrere sig. 

Charlotte Andersen har skrevet bogen "Bevar roen" på forlaget Dafolo. Hun er  ressourcekoordinator på Maglegårdsskolen, Gentofte Kommune.

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Velkommen til Inklusion onlines gratis ekursus

Der bliver stadig flere børn med særlige behov i skolen.

De har brug for, at du ved, hvad de har brug for. Hvad deres særlige behov er, og hvad du kan gøre for at de bliver inkluderet.

Dorthe Holm, Karina Winther, Charlotte Andersen, Kathrine Felland Gunnløgsson, Tina Søndergaard Rasmussen, Rasmus Welling og Mette Wellinger de eksperter, som Inklusion Online trækker på i dette ekursus. Du kan abonnere på mails eller læse alle indlæg her. 

Læs mere..
Posted in Ekursus i inklusion af Karin Høgh

Optag video med iPad

20/06/2014 15.33

Den iPad, som rigtig mange børn og voksne har og bruger hver dag, kan blive et  veludstyret video-kit. 

Med Makayama Movie Mount, som er udviklet af en hollandsk journalist, kan du sætte LED-lys, mikrofon, vidvinkel og stativ på og dermed optage video i en rigtig god kvalitet. 

PodConsult har skrevet et indlæg med mange råd om, hvilket udstyr, du kan bruge.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Kodable.com har fået tegnet en rigtig god infografik, som handler om, hvor vigtigt det er, at børn lærer at programmere.

Det er vigtigt for vores samfund, og det er vigtigt for deres egen fremtid.

Denne infografik, som var på Engelsk, har vi oversat til dansk og fået bragt op i så stor størrelse, at den kan printes ud.

Som en stor plakat til væggen. Eller som en roll-up.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

Siden Raspberry Pi blev lanceret i 2012 er der solgt over tre millioner, og den bliver brugt til mange sjove og lærererige projekter, drevet af eleverne selv.

Printkortet blev udviklet af the Raspberry Pi Foundation, en velgørende organisation bosiddende i Cambridge, UK, og blev udtænkt til at opmuntre og sætte børn i stand til at lære at udføre computer-programmering.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod af Karin Høgh

63 indlæg

pr. side