Køb nu - betal, når du vil
 Ingen smittefare her - sender alle hverdage

It og Leg

Artikler


Reklame - det bruger vi ikke så meget tid på - men relevant indhold til vores mange brugere og kunder - det er noget helt andet.

Derfor vil du her kunne finde artikler om alt dét, som vores produkter kan hjælpe kunderne med. 

  • Hvordan får man bedre lyd på videoer optaget med iPad eller iPhone?
  • Hvordan kan lærerne hjælpe børn i gang med at programmere?
  • Er det umuligt at inkludere børn med autisme i folkeskolen?
  • Kan man få en dørtelefon til at ringe op til mobiltelefonen?
  • Hvordan optager man telefon- og Skypesamtaler på iPhone?
  • Kan børn bedre koncentrere sig ved at "dimse"?

Hvis du kun vil se artikler inden for en bestemt kategori Inklusion Online, PodConsult, It og Leg, RaspberryPod osv. så klik på menuen til venstre.

Knapcellebatteriet og almindelige AAA og AA batterier, der fås billigt i større mængder, er på sigt ikke en ansvarlig løsning – heller ikke selv om de ved korrekt bortskaffelse indgår i et genbrugskredsløb. Dét kender vi godt her i butikken, og derfor har vi fundet nogle mere ansvarlige løsninger, som du kan forsøge dig med. 

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

Selv om det ikke er jul, kan du hente alle 24 låger i vores Micro:bit julekalender. 

Der er ideer og grundige opskrifter til at arbejde med kodning og kreativitet med micro:bit og elektronik. Leveret af IT og Leg, Kodesmart, Guldastronaut og PodConsults Butik. 

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

Vi var i stand nummer 132 på Danmarks Læringsfestival 2019 - igen i Bella Center, med fuldt fokus på micro:bit.

Vi har det største udvalg af micro:bit og tilbehør til micro:bit eller Ultra:Bit.

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

Guldastronaut er et innovativt kollektiv af mennesker, som kan jonglere den vidunderlige kombination af kreativitet og nørderi. Dét er der brug for i skolerne, hvor programmering og teknologiforståelse ikke kun hører hjemme i matematik og naturfag. It og leg har et tæt samarbejde om at tilbyde materialer og undervisning til både elever og lærere.

Læs mere..

Vi passer på dine personlige data, når du handler i PodConsults Butik. Vi beder ikke om flere oplysninger om dig, end dem vi behøver  for at kunne  sende dig de varer, du har bestilt og/eller de nyhedsbreve, du har valgt at modtage.

Læs mere..

Ebog på dansk om micro:bit

08/11/2016 18.33

Lær at kode med micro:bit. Hent en gratis ebog på dansk med 32 sider lige til at printe ud.  Sæt dig ved computeren, og så er du i gang med at lære din micro:bit godt at kende.

Også selv om du ikke har programmeret før.

Læs mere..
Posted in Fablab It og Leg af Karin Høgh

Micro:bit, den lille microcontroller, har accellerometer, den har kompas, termometer, bluetooth m.m. og det kan sammen med kodning bruges til mange ting som skridttællere, højdemålere, spil og meget mere. I skolen og derhjemme. 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod It og Leg af Karin Høgh

Du kan selv købe remedierne og gå i gang, men hvorfor ikke booke en workshop og lære nogle af teknikkerne sammen med andre. Sophie Hovdekorp og It og Leg har flere gange været ude og præsentere, hvad vi kan og vil med e-tekstil og wearables, microcontrollere og ledende materialer. Sophie er den absolut mest kreative, og du kan være med og lade dig inspirere. 

Læs mere..
Posted in Fablab It og Leg af Karin Høgh

 Ligeså snart et barn selv kan gribe om de fire farverige figurer, kan de gå i gang med at udtrykke sig og fortælle historier. Det passer som regel med at barnet er mellem 1,5 og 4 år. App’en findes endnu ikke på dansk, men det gør ikke så meget, for fokus er på former, farver og de historier, I sammen opdigter.

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

Microcontrollers og wearables - computere bliver mindre og mindre, for de skal kunne bæres på kroppen, sys ind i vores tøj,  og så skal de også være nemme at programmere. Store krav til små dimser, men ikke desto mindre er de her i mange afskygninger. Læs her, hvilke vi har valgt at sælge - og hvorfor.

Læs mere..
Posted in RaspberryPod Fablab It og Leg af Karin Høgh

Københavns Kommune har samlet nogle af de mest anvendelige teknologier i en testlejlighed for ældre på Strandvejen, og det Talende Fotoalbum, som PodConsult importerer til Danmark, ligger fremme på mahognibordet. 

Læs mere..

Sådan holder vi sommerferie

29/07/2015 15.40

Hvordan holder vi sommerferie i PodConsults Butik?

Jo, vi tager så langt vestpå, som man kan  i Danmark - sammen med 16 voksne og otte børn og så legede, eksperimenterede og hyggede vi os i tre dage på Bork Havn Efterskole.

Læs mere..

Fremtiden i et stykke pap

28/05/2015 21.21

Virtual Reality VR vil blive en vigtig del af undervisningen. Sådan lød det - igen - da Google holdt sin årlige udviklerkonfence for  2015  og omtalte nye tendenser og nye produkter.  Men Ocilus Rift og andre VR headset er endnu for dyre. Indtil da - har vi heldigvis Google Cardboard - det har alle råd til. 

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

RaspberryPod og It og Leg var med på Makers Day på Københavns Kommunes Hovedbibliotek fredag eftermiddag. 

2500 besøgende defilerede forbi de mange stande og workshops, og rigtig mange fik fingrene i de mange makerprojekter. 

Læs mere..
Posted in RaspberryPod It og Leg af Karin Høgh

Hvis man går ned i børnehøjde, altså ned på knæ eller alle fire, så kan man godt få børn til at forstå, hvad algoritme er.

It og Leg var med i 0A på Langelinieskolen, i radioen på 24/7 og Sophie Hovdekort fra Klub Kodesmart er klar til at rykke ud med Bee-Bot, Primo, Dash og Dot og Sphero. 

Læs mere..
Posted in It og Leg af Karin Høgh

15 indlæg

pr. side