Køb nu - betal, når du vil
 Ingen smittefare her - sender alle hverdage

Fremtiden i et stykke pap

28/05/2015 21.21

Virtual Reality VR vil blive en vigtig del af undervisningen. Sådan lød det - igen - da Google holdt sin årlige udviklerkonfence for  2015  og omtalte nye tendenser og nye produkter. 

Endnu stiller de bedste VR-headset  så store krav til computeren, at der vil gå endnu  nogen tid, før det bliver økonomisk muligt i de danske skoler. 

Men indtil da - har vi heldigvis Google Cardboard - det har alle råd til. 

Der er ingen tvivl om, at Oculus Rift og Sony Project Morpheus vil give  langt bedre kvalitet, men prisen er bestemt også helt anderledes.

Google Cardboard, som butikken her har på lager, koster meget lidt. Selvfølgelig kkan du helt selv lave en af  pap, velcro, linser, magneter og elastikker, men du behøver ikke. 

Googles Cardboard briller er grundlæggende en papkasse, som er designet til at kunne foldes sammen til nogle helt unikke briller, der er i stand til at skabe en Virtual Reality oplevelse, som enhver kan prøve.

Du lægger din smartphone i - Android eller iOs - der er flest apps i Google Play, men også mange til iOS. 

Din smartphone placeres i brillerne, og du er klar til at udforske forskellige virtuelle verdener, hvor Cardboard brillerne på imponerende vis skaber et smukt og legesygt univers, som man hurtigt kan bruge mange timer på.

Der er virtuelle kort og universer, hvor du bl.a. kan dykke under vandet, vandre på landjorden med dinosaurer, rejse rundt i rummet og i det hele taget gå amok i VR.

Et er, hvordan du kan se VR på den nemmeste og billigste måde, men hvordan bliver 3D-optagelserne egentlig lavet? Se Googles beskrivelse her. 

Skrevet af Karin Høgh