Køb nu - betal, når du vil
 Ingen smittefare her - sender alle hverdage

PodConsult

Artikler


Reklame - det bruger vi ikke så meget tid på - men relevant indhold til vores mange brugere og kunder - det er noget helt andet.

Derfor vil du her kunne finde artikler om alt dét, som vores produkter kan hjælpe kunderne med. 

  • Hvordan får man bedre lyd på videoer optaget med iPad eller iPhone?
  • Hvordan kan lærerne hjælpe børn i gang med at programmere?
  • Er det umuligt at inkludere børn med autisme i folkeskolen?
  • Kan man få en dørtelefon til at ringe op til mobiltelefonen?
  • Hvordan optager man telefon- og Skypesamtaler på iPhone?
  • Kan børn bedre koncentrere sig ved at "dimse"?

Hvis du kun vil se artikler inden for en bestemt kategori Inklusion Online, PodConsult, It og Leg, RaspberryPod osv. så klik på menuen til venstre.

Med Podcastskolen for Undervisere finder du al den hjælp og inspiration du har brug for til gratis at kunne podcaste med dine elever - forløbet koster 399 kr. eks. moms. 

Hvis du vil være ambassadør for Podcastskolen for Undervisere, kan du få forløbet gratis. Se mere hvordan ved at klikke på billedet her. 

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Vi passer på dine personlige data, når du handler i PodConsults Butik. Vi beder ikke om flere oplysninger om dig, end dem vi behøver  for at kunne  sende dig de varer, du har bestilt og/eller de nyhedsbreve, du har valgt at modtage.

Læs mere..

PodConsult har nu et onlinekursus i podcasting. Ja, der er hele tre spor - et for virksomheder, et for selvstændige og et  for freelancere, der vil producere for andre.

Men der er også mulighed for at få personlig hjælp af Karin Høgh til podcasting.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

coSounds - som er PodConsults lydstudie på Vesterbrogade 95H i København - har  et bookingsystem, så du kan se, booke og aflyse tider. Studiet kan bookes fra 350 kroner i timen eks. moms, og du kan desuden få hjælp til redigering af dine lydfiler.

Studiet bruges til podcasts, lydbøger, voiceover til videoer, indtaling af meditationer og online kurser.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Hvis du ikke har svært ved det tekniske, så kan du her i marts 2016 få alle mine værktøjer og fif, så du hurtigt kan komme i gang med at podcaste.

Til hele halv pris!

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Der er desværre alt for mange podcasts, der dør ud, allerede inden de er kommet i gang. En podcast er en serie af lydfiler, som andre kan abonnere på. Derfor er det synd, hvis du giver den fuld gas i de første tre episoder og derefter fader ud - podfader hedder det - simpelthen fordi du ikke havde en plan.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

Københavns Kommune har samlet nogle af de mest anvendelige teknologier i en testlejlighed for ældre på Strandvejen, og det Talende Fotoalbum, som PodConsult importerer til Danmark, ligger fremme på mahognibordet. 

Læs mere..

Optag video med iPad

20/06/2014 15.33

Den iPad, som rigtig mange børn og voksne har og bruger hver dag, kan blive et  veludstyret video-kit. 

Med Makayama Movie Mount, som er udviklet af en hollandsk journalist, kan du sætte LED-lys, mikrofon, vidvinkel og stativ på og dermed optage video i en rigtig god kvalitet. 

PodConsult har skrevet et indlæg med mange råd om, hvilket udstyr, du kan bruge.

Læs mere..
Posted in PodConsult af Karin Høgh

8 indlæg

pr. side