Fire grunde til børn skal have micro:bit

Klæd dit barn på til den teknologiske fremtid

 

Den teknologi vi omgiver os med skal udvikles af børnene. Det er dem, der er fremtidens teknologiskabere - ikke kun forbrugere. 

Kan dit barn kode og arbejde kreativt med elektronik? 

 
Micro:bit
 

1: Fra storforbrugere til skabere af teknologien

Børn er fortrolige med ny teknologi. Også den der findes uden for skærmene på iPad og computeren. Hvad med at skabe teknologien selv? Ultra:bit og micro:bit gør det til en leg at lære om elektronik, robotter, naturfag og design. 

 
 

2: Lær gennem leg og kreativiteten vil flyde

Med ultra:bit og micro:bit er det sjovt og lærerigt at bevæge sig ind i den teknologiske verden sammen i familien. Børns naturlige nysgerrighed gør det nemt for dem at løse opgaverne, men mor og far og besteforældrene kan sagtens være med!

 
 

3: En del af skolens læringsmål

Ultra:bit - micro:bit er gledet naturligt ind i mange fag i skolen. Teknologiforståelse er ikke et valgfag. Micro:bit glider naturligt ind i mange fag og forløb i skolen. Børnene bevarer nysgerrigheden - også uden for skoletiden. Med micro:bit kan de lære for livet. 

 
 

4: Erfarne voksne og nysgerrige børn

Mange voksne kan sætte deres viden om teknologi og elektronik i spil sammen med børnene. Kodning med Ultra:bit og micro:bit bygger på både ældre og nye teknologier, og det kan give mange interessante samtaler i familien. 

 

microbit_startkit
 

 

Kom godt i gang med et micro:bit V2 startsæt. 

 

Sættet indeholder micro:bit, batteriholder, 2x AAA-batterier og USB-kabel

 

Fås nu til 181,25 kr.

 

 
Se hvad andre siger om Podconsultsbutik.dk...

 
podconsult_trustpilot01
podconsult_trustpilot02
podconsult_trustpilot03