:CREATE proto board til micro:bit

(PROTO5634)

Ex. moms 50,00 DKK 62,50 DKK

Hurtig levering - sender med tracking - 1-3 hverdage

Gratis fragt uden omdeling ved køb over 1000 kroner

Opret prototype kredsløb ved hjælp af overflademonterede og/eller konventionelle komponenter med :CREATE Proto Board til Micro:bit. Designet er udstyret med et dobbelt gittersystem, der gør det muligt for kredsløb i en blanding af overflademontering og gennemgående huller. At lodde kredsløb giver en mere robust prototype. Ikke flere genmontering af jumperwires hver gang du har brug for at flytte dit projekt.

De gennemgående huller befinder sig i et gitter på 2,54 mm (0,1), og overflademonteringspads på et gitter på 1,27 mm (0,05). Disse er designet til at de fleste almindelige komponenter kan passe ind. Overflademonterings-pads er også designet til at lodde komponenter, så der kan laves små spor. Alle Micro:bit pins er også brudt ud og er tilgængelige for forbindelser på boardet.

Der er afsat plads til den medfølgende terminalblok, der skal monteres. Herfra er 4 positive pins og 4 negative pins, der let forbindes til prototypområdet. Boardet har også udvidelses-pins, der er i overensstemmelse med Link Standard, hvilket gør det muligt at bruge andre Link-kompatible udvidelseskort.

For at skabe et fælles Ground/Jord for dine projekter, skal du oprette en forbindelse mellem Micro:bit GND og en af ​​de fire (-) negative pins, der ligger ved siden af ​​terminalblok-området. Dette kan gøres ved at lodde en tråd mellem de to.
:CREATE Proto Board er kompatibel med et antal forskellige komponenttyper, nogle eksempler er; 0805, 0603, SOT223, SMC, SOD323, SO8, SOT23 og konventionelle standardkomponenter.

Bemærk

Boardet leverer ikke en reguleret 3V forsyning. Micro:bit skal enten være drevet af en anden strømkilde eller en tilpasset reguleret 3V forsyning.
En kabelforbindelse mellem GND pin og en af ​​de fire (-) negative pins er nødvendig for at skabe en fælles ground for dine projekter.
:CREATE Proto Board har ikke nogen polaritetsbeskyttelse.
Micro:bit følger ikke med. Den kan du finde her.

Features

Understøtter overflademontering og konventionelle komponenter.
Kompatibel med 0805, 0603, SOT223, SMC, SOD323, SO8, SOT23, konventionelle standardkomponenter)
'Link Standard'-udvidelsespins.
Dobbelt gitter-system, de gennemgående huller er på et 2,54 mm (0,1) pitch-gitter, og overflademonterings-pads på et 1,27 mm (0,05) pitch-gitter

Mål

Højde m. edge-connector: 16 mm
PCB længde: 62 mm
PCB lredde: 67.5mm
PCB højde: 1.6mm

Data og guide

Datablad

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Populært lige nu

Populært i Micro:bit Ultra:bit

Andre kiggede på

 

Sådan køber du

Kundeservice

Kontakt

Om Podconsults Butik

Bliv partner

 

 

 

 

 

© 2021 PodConsults Butik

PodConsults butik
er ikke en fysisk butik med faste åbningstider

 

Karin Høgh
Vesterbrogade 95H
1620 København V
Tlf. +45 21 27 60 92

Virksomhedsreg.
PodConsult
CVR: 29361479
Karin HøghDET SIGER KUNDERNE:

Det vigtigste salgsarbejde sker både før og EFTER, at købet er foretaget. 

En kunde i PodConsults butik sagde:

"Hvor var det godt, det var dig, jeg handlede med".

Jeg elsker, når kunderne spørger ind til varerne, beder om råd om, hvordan varerne skal bruges og når de kommer tilbage med god og dårlig feedback. 

Ros varmer. Og ris modner.