bee-bot bee-bot bee-bot bee-bot


Go Go Bee-Bot - bog med 25 pædagogiske øvelser

(GOGOBEEBOT)

Ex. moms 248,00 DKK 310,00 DKK

Hurtig levering - sender med tracking - 1-3 hverdage

Gratis fragt uden omdeling ved køb over 1000 kroner

Go Go Bee-Bot® er den første guide på dansk – anerkendt af TTS – Group Ltd., der licenserer den lille robot Bee-Bot® og mange andre materialer du finder her i butikken It og Leg.

ISBN 978-87-998259-0-5

 Sophie Hovdekorps bog  gør det nemt for pædagoger, lærere og forældre at finde på lege med robotter og programmering lige fra børnehaven til omkring 3.-4. klasse. 

Sophie Hovdekorp er uddannet skolelærer og autodidakt non-geek kodeglad. Mor til Louise. Har arbejdet med IT og kodning i flere sammenhænge. Glad underviser af børn og voksne i at lege med kode og programmering i børnehave og indskoling.

 Den lille robot henter børnene – og de voksne - tilbage til gulvet, giver dem lov til at lege og udforske, prøve af og bruge kroppen. De kan tage den lille robot i hænderne, bevæge sig rundt med den og lege med f.eks. retningssans, logiske analyser, tal, farver, former og foretage fantasifulde rejser. 

 Go Go Bee-Bot® er en lavpraktisk guide, der vil gøre det nemt selv i en travl hverdag at komme i gang med at lege med programmering i både børnehave, skole og sfo. Det bliver nemt at bruge robotten både som en

hurtig aktivitet i 5-10 minutter og til aktiviteter over længere tid. Som voksen behøver du ingen forkundskaber indenfor programmering for at kunne inddrage den lille robot i leg og undervisning. Ved at facilitere bogens øvelser og lege lærer du sammen med børnene.

 Med bogen får du også en palet af skabeloner til lave egne materialer til at bruge sammen med jeres Bee-Bot®s talkort, bogstavkort, kompaskort, farver, geometriske former m.m. Bogen har spiralryg, der gør det nemt at kopiere skabeloner til dit behov. At lave materialer kan også være noget børnene kan inddrages i.

Bogens forfatter, Sophie Hovdekorp, har specialiseret sig i at lære børn fra 5-8 at programmere, med de specielle behov denne målgruppe har. Denne gruppe har behov for leg og fysiske rum til at lære basale begreber og de mindste af dem kan ikke læse eller forstå engelsk. Derfor skal vi give dem andre muligheder for at lære og leg med programmering kan omvendt også understøtte udvikling af sprog, logisk forståelse, kreative udtryk m.m. i både børnehave og skole.

 Go Go Bee-Bot® kan også bruges til den nye Blue-Bot™ fra TTS, og har et afsnit med om brugen af den nye app Blue-Bot™.

Du får:

  • 25 øvelser/lege med Bee-Bot® og programmering til brug f.eks. i børnehaven, skolen, sfo eller hjemme.
  • Non-Nørd noter til at arbejde med basale begreber som f.eks. algoritmer, betingelser, hvad er en computer osv
  • Adgang til online ressource-side med nye skabeloner  og videoguides efterhånden, som vi udvikler dem.
  • Skabeloner og fortrykte kort med tal, bogstaver, geometriske former m.m. som du nemt kan kopiere til brug på skolen/institutionen.

 

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Populært lige nu

Populært i Robotter

Populært i Programmering for de mindste

Populært i Gaveidé 2-5 år

Populært i Gaveidé 6-8 år

Populært i Bee-Bot og Blue-Bot

Populært i IT og leg

Andre kiggede på

 

Sådan køber du

Kundeservice

Kontakt

Om Podconsults Butik

Bliv partner

 

 

 

 

 

© 2021 PodConsults Butik

PodConsults butik
er ikke en fysisk butik med faste åbningstider

 

Karin Høgh
Vesterbrogade 95H
1620 København V
Tlf. +45 21 27 60 92

Virksomhedsreg.
PodConsult
CVR: 29361479
Karin HøghDET SIGER KUNDERNE:

Det vigtigste salgsarbejde sker både før og EFTER, at købet er foretaget. 

En kunde i PodConsults butik sagde:

"Hvor var det godt, det var dig, jeg handlede med".

Jeg elsker, når kunderne spørger ind til varerne, beder om råd om, hvordan varerne skal bruges og når de kommer tilbage med god og dårlig feedback. 

Ros varmer. Og ris modner.