Ledende tråd - 6 m


Ledende tråd - 6 m

(2049089)

Ex. moms 25,00 DKK 31,25 DKK

Hurtig levering - sender med tracking - 1-3 hverdage

Gratis fragt uden omdeling ved køb over 1000 kroner

Brik med 6 meter ledende tråd.

Dette er Kitroniks helt egen Electro-Fashion®-brandede ledende tråd. Tråden snor sig ikke helt så meget som andre lettilgængelige typer ledende tråde på markedet og er blødere som almindelig sytråd, men tykkere.

Den ledende tråd kan føre strøm gennem et kredsløb mellem komponenter og er let at arbejde med i dine projekter med e-tekstiler - f.eks. i forbindelse med teknologiforståelse i skolens kreative fag; håndværk og design eller billedkunst.
Tråden er silkeblød at arbejde med og er virkelig velegnet til håndsyning og kan også bruges på den nederste spole på en symaskine.

Ledende tråd kan bruges som konventionel sytråd, men er elektrisk ledende, så elektronik nemt kan integreres i tekstiler. Tråden erstatter ledninger, der ofte ikke fungerer sammen med f.eks. lette og luftige tekstiler.

Tråden er nanobelagt med sølv for at gøre den ledende. Den ledende tråd har en relativt lav modstand, men modstanden kan variere mellem 40 og 160 ohm pr. meter afhængigt af spændingen på tråden. Når tråden først er syet ind i tekstilet, er modstanden typisk midt i dette interval. Over tid vil sølvbelægningen nedbrydes, især hvis det vaskes. Ved nedbrydning øges modstanden, og Kitronik oplyser at de har målt over 280 ohm på nogle af deres ældre eksempler.

Modstand varierer ikke markant fra den ene tråd til den næste, så du kan bruge denne tråd uden bekymring for "døde" sektioner.

Den ledende tråd har en brudspænding på omkring 4,2 kilo. 
Det omfatter omtrent 96 individuelle filamenter, der hver er belagt med et mikron-tykt lag naturligt sølv. Denne plettering af tråden udføres i Europa for at sikre en så høj kvalitetsfinish som muligt. 
Under konstruktion vikles 16 af disse filamenter sammen for at danne en indledende twist; to af disse vendinger bliver derefter snoet sammen, og til sidst kombineres tre af disse vendinger for at danne den færdige tråd. 
Den ledende tråd er ca. 18 denier. Det er tungere end en almindelig sytråd, men ikke så tungt som en polstringstråd.

Det kan anbefales at anvende en broderi-nål med stort øje, som f.eks. 3/9 broderenål fra Prym. Det gør det lettere at tråde nålen.

Tråden er anvendt i de fleste projekter i bøgerne "Sæt strøm til de kreative fag" og "Digibling - lær at programmere med e-tekstiler".

Plastbrikken kan med fordel gemmes og genbruges til oprulning af mindre mængder ledende tråd til f.eks. undervisningsbrug.

Bemærk

Tråden findes i forskellige længder i webshoppen fra 2-250 m. Søg på ledende tråd

Features

1 stk plastbrik med 6 m. ledende tråd.

Flosser ikke (eller kun meget lidt)
Ledeevne = ca. 40Ω pr meter
Antal = 875 dTex
Styrke 3000 cN.
Brudstyrke = 37%
Twist = 240Z-380S

Mål

Længde på tråd: 6 meter

Data og guides

Datablad

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Andre der købte Ledende tråd - 6 m købte også

Populært lige nu

Populært i Etekstil

Andre kiggede på

 

Sådan køber du

Kundeservice

Kontakt

Om Podconsults Butik

Bliv partner

 

 

 

 

 

© 2022 PodConsults Butik

PodConsults butik
er ikke en fysisk butik
Virksomhedsreg.
PodConsult
CVR: 29361479
Tlf. +45 21 27 60 92
Lageradresse:
Havnegade 100 H
5000 Odense C

 

Karin Høgh

Se vores anmeldelser på 

Trustpilot

 

DET SIGER KUNDERNE:

Det vigtigste salgsarbejde sker både før og EFTER, at købet er foretaget. 

En kunde i PodConsults butik sagde:

"Hvor var det godt, det var dig, jeg handlede med".

Jeg elsker, når kunderne spørger ind til varerne, beder om råd om, hvordan varerne skal bruges og når de kommer tilbage med god og dårlig feedback. 

Ros varmer. Og ris modner.