MakeCode ARCADE til micro:bit

(2948715)

Ex. moms 350,00 DKK 437,50 DKK

Hurtig levering - sender med tracking - 1-3 hverdage

Gratis fragt uden omdeling ved køb over 1000 kroner

The Kitronik ARCADE til micro:bit er en samlet, kompakt og kraftfuld spillekonsol.

Micro:bit'en styrer spillekonsollen med en farvet LCD-skærm, perfekt til at spille retrospil, der er blevet kodet og skabt via den populære MakeCode Arcade block-editor.

MakeCode Arcade virker kun med micro:bit V2.

 Editoren er designet til at tillade alle, fra begyndere til erfarne spilentusiaster, at skabe spil, der kan køres i browseren eller på håndholdte konsoller. Den består af træk-og-slip-blokke, der sættes sammen for at danne programmer. Du kan også skrive din kode i Javascript og Python!

For at hjælpe dig med at komme godt i gang, har Kitronik oprettet et Datablad, som også fungerer som en hurtig startguide. Det omfatter; en produktoversigt, brugsinformation, mærkede og dimensionerede tegninger og en introduktion til kodning med MakeCode Arcade-editoren.

Arkaden har 4 retningsbestemte d-pad-knapper, 2 interaktive action-knapper til kodning, en menutast og en fuld farve 1,77” skærm. I bunden af BBC micro:bit Arcade er der 5 croc-clippable pads til tilslutning af ekstra knapper og enheder. Disse består af de 3 BBC micro:bit pins (P0, P1 og P2) samt en spændingspin og en jord (de samme forbindelser som de store pads på BBC micro:bit. Dette tillader tilpasning til spilleren. Lyden leveres via den indbyggede højtaler på BBC micro:bit.

Kitronik Arcade er drevet af 3xAA-batterier, med batteriholdere placeret på bagsiden af PCB'et. Batteriholderne fungerer også som et ergonomisk greb, der gør det behageligt at bruge. Brættet giver også strøm til den tilsluttede micro:bit via kanten af forbindelsesskæret, hvilket fjerner behovet for at forsyne micro:bit separat. Arcade har en strømafbryder, men det er også muligt at slukke for Arcade ved blot at fjerne eller indsætte BBC micro:bit i kanten af forbindelsesskæret. Der er en grøn strøm-LED, der lyser op, når brættet har strøm, er tændt, og der er indsat en micro:bit.

Fokus for MakeCode Arcade er læring/uddannelse, og der er masser af ressourcer tilgængelige på MakeCode Arcade-hjemmesiden for at lette dette. Der er; vejledninger, der guider dig gennem oprettelsen af simple spil, mere komplekse spil, som du kan åbne og lære af, spil skrevet af fællesskabsmedlemmer, som du kan lære af, spil koncept-vejledninger, vejledninger, der udforsker grafik og matematik, lektionsplaner, CS-kurser, printbare kodningskort til klasseværelset, video-vejledninger og meget mere!

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

PodConsults butik
er ikke en fysisk butik
Virksomhedsreg.
PodConsult
CVR: 29361479
Tlf. +45 21 27 60 92
Lageradresse:
Havnegade 100 H
5000 Odense C

 

Karin Høgh

Se vores anmeldelser på 

Trustpilot

 

DET SIGER KUNDERNE:

Det vigtigste salgsarbejde sker både før og EFTER, at købet er foretaget. 

En kunde i PodConsults butik sagde:

"Hvor var det godt, det var dig, jeg handlede med".

Jeg elsker, når kunderne spørger ind til varerne, beder om råd om, hvordan varerne skal bruges og når de kommer tilbage med god og dårlig feedback. 

Ros varmer. Og ris modner.