E.a.r.l. V2 - den programmerbare AR-robot E.a.r.l. V2 - den programmerbare AR-robot E.a.r.l. V2 - den programmerbare AR-robot E.a.r.l. V2 - den programmerbare AR-robot E.a.r.l. V2 - den programmerbare AR-robot


EaRL V2 - den programmerbare AR-robot

(2946625)

Ex. moms 700,00 DKK 875,00 DKK

Hurtig levering - sender med tracking - 1-3 hverdage

Gratis fragt uden omdeling ved køb over 1000 kroner

Han er tilbage, endnu bedre end før! Skyd efter stjernerne med den nye og forbedrede EaRL v2 Kodningsrobot fra Hope Education. Designet af specialister inden for datalogi er EaRL v2 det perfekte programmeringsværktøj til at støtte eleverne i at tage deres første skridt mod kodningssucces uanset alderstrin.

EaRL 2 Kodningsrobotten har form som et lille, grøn rumvæsen, komplet med en gennemsigtig skal, der afslører hans indre mekanik. Han kommer også med en aftagelig tunge-peger og 9 forskellige funktionstaster, så dine elever let kan forudsige og programmere hans bevægelser. Alternativt kan du programmere EaRL v2 eksternt via en USB fra en computer ved hjælp af Scratch 2.0!

Den lille, robuste ven kan endda udsende lys i forskellige farver og afspille optagede lyde, hvilket skaber en fantastisk multisensorisk læringsoplevelse.

Ved hjælp af den gratis undervisningsplan, undervisningsvejledning og brugervejledning, som alle er tilgængelige på vores hjemmeside, behøver undervisning i kodning aldrig at føles som en umulig mission igen.

EaRL v2 er simpelthen uden for denne verden!

Hvad er der i æsken?

1 x EaRL v2 Kodningsrobot

1 x aftagelig tunge-peger

1 x USB-kabel

Grunde til at elske den

EaRL v2 har en programhukommelse på 250 trin, hvilket betyder, at du kan styre ham på episke rejser rundt omkring i dit klasseværelse og videre! Du kan endda bruge hans optage- og afspilningsfunktion til at optage individualiserede beskeder til elever i din klasse.

Vores gratis 86-siders undervisningsplan (på engelsk) giver dig alt, hvad du har brug for for at blive en EaRL v2-ekspert. Med utallige forskellige aktiviteter og lektioner at vælge imellem vil planlægning af datalogi føles lettere end nogensinde før.

EaRL v2 er fuldt kompatibel med et stort udvalg af andre ressourcer på vores hjemmeside. Forbedr din EaRL v2-oplevelse med EaRL Sekvenskort, en EaRL 100 Kvadratisk Mat, en EaRL Fonemat og meget mere!

Kompatibel med Scratch 2, tag kodning til det næste niveau ved at undervise i indgangsniveau kodning i blokbaseret visuel programmeringssprog.

Læringsresultater

Brug til at støtte elevernes forståelse af algoritmer og hvordan de implementeres som programmer på digitale enheder.

En fantastisk måde for børn at skabe, debugge og forudsige adfærden af simple programmer. Uanset om du programmerer ham manuelt eller via Scratch 2.0, giver EaRL v2 kodning en virkelighedstro sammenhæng.

Brug til at skabe værdifulde tværfaglige forbindelser på tværs af Key Stage 1 pensum, for eksempel ved at knytte arbejdet til position, bevægelse og drejninger i matematik eller lære simple kompasretninger i geografi.

Mulighed for at designe, skrive og debugge programmer til specifikke mål ved hjælp af Scratch 2.0.

Brugerguide

Lærervejledning på engelsk

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Populært lige nu

Populært i Robotter

Populært i Programmering for de større

Populært i Gaveidé 9-12 år

Populært i IT og leg

Andre kiggede på

PodConsults butik
er ikke en fysisk butik
Virksomhedsreg.
PodConsult
CVR: 29361479
Tlf. +45 21 27 60 92
Lageradresse:
Havnegade 100 H
5000 Odense C

 

Karin Høgh

Se vores anmeldelser på 

Trustpilot

 

DET SIGER KUNDERNE:

Det vigtigste salgsarbejde sker både før og EFTER, at købet er foretaget. 

En kunde i PodConsults butik sagde:

"Hvor var det godt, det var dig, jeg handlede med".

Jeg elsker, når kunderne spørger ind til varerne, beder om råd om, hvordan varerne skal bruges og når de kommer tilbage med god og dårlig feedback. 

Ros varmer. Og ris modner.