Inklusion online

Inklusion Online har et stærkt korps af videnspersoner, som deler deres ekspertise om emner som: ADHD, højt begavede børn, autisme, sansemotorik, Aspergers syndrom o.m.a., som lærere i dag har brug for at vide, hvis og når de møder børn, som skal inkluderes i skolen.

Meld dig på det gratis ekursus her. 

Konsulenterne skriver bøger og artikler, de holder foredrag, workshops og kurser, de blogger, podcaster og laver videoer. Du kan helt gratis deltage  i Inklusion Onlines ekursus. Få en mail ca. hver 10. dag og del det gerne med dine kolleger.

Inklusion Online er forhandler for flere internationale leverandører, som er førende inden for hjælpemidler til skoler og institutioner med fokus på børns særlige behov.

Vi tager også gerne ting hjem på bestilling.

Findes det ikke her, så skriv eller ring og bestil. Tøv ikke med at deltage i ekursus, på Facebook, i nyhedsbrevet og download brochurer. Ring gerne 21 27 6092 og få en snak om, hvad I mangler. Findes det....skaffer vi det hjem.

PodConsults butik
er ikke en fysisk butik med faste åbningstider

 

Karin Høgh
Vesterbrogade 95H
1620 København V
Tlf. +45 21 27 60 92

Virksomhedsreg.
PodConsult
CVR: 29361479
Karin HøghDET SIGER KUNDERNE:

Det vigtigste salgsarbejde sker både før og EFTER, at købet er foretaget. 

En kunde i PodConsults butik sagde:

"Hvor var det godt, det var dig, jeg handlede med".

Jeg elsker, når kunderne spørger ind til varerne, beder om råd om, hvordan varerne skal bruges og når de kommer tilbage med god og dårlig feedback. 

Ros varmer. Og ris modner.